VPNR-071002 #83 — μετά από 2 μήνες απουσίας…

Links:
- Tech5, WeekendGeeks, TWiT, daily source code, metablogging.gr
- MBR-08: social media στις πρόσφατες εκλογές
- nokia n800
- kyrlil.org, pestaola.gr
- joost
- heroes
- Amazon mp3 downloads
- Grand Paradiso 8

Μουσική:
- Lost My Way, Matthew Ebel
- Darlin Corey, Red Molly
-Wasted, Ludmila

- RSS feed
- προσθήκη στο iTunes
- download MP3 [διάρκεια 37:16, 27.4 MB ]
- email: radio@vrypan.net
- voice mail: +30 213 00 22 810

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

8 Responses to VPNR-071002 #83 — μετά από 2 μήνες απουσίας…

  1. Χάρηκα που επέστρεψες ανανεωμένος και δυνατός με νέα podcast αλλά θα ήθελα να κάνω μια μικρή διόρθωση: Αν έχεις αγοράσει τραγούδια από το iTunes παίζουν σε εώς 5 mac KAI PC που έχεις στο όνομα σου. Είναι ανακρίβεια αυτό που λες ότι δεν μπορούν να παίξουν στο pc σου. To iTunes είτε σε mac είτε σε pc κοιτάει αν είσαι ο χρήστης που αγόρασε τη μουσική και τίποτα άλλο. Αν αύριο πάρεις ένα pc και ρίξεις τα τραγούδια στο iTunes θα σε ρωτήσει το username και το password σου και αν δεν έχεις υπερβεί το όριο των 5 υπολογιστών, το συγκεκριμένο pc θα γίνει authorize να παίζει το content που αγόρασες. Εγώ αυτή τη στιγμή είμαι στο όριο των 5 macs – τα DRM-free tracks φυσικά δεν έχουν τέτοια προβλήματα, αλλά πρέπει να ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες μεγάλες δισκογραφικές εταιρίες και να απελευθερώσουν τη μουσική τους.

  2. jim_hellas says:

    Καλή αρχή της νέας σεζόν του Vrypan|net|Radio και φυσικά happy birthday για το blog σου! :)

    Νομίζω πως στο μέλλον η online αγορά για οπτικοακουστικό υλικό νομίζω θα ανοίξει κι άλλο. Και φυσικά αυτό είναι υπέρ μας ως καταναλωτές γιατί θα σταματήσει και η γκρίνια για την πειρατεία που σκοτώνει τη μουσικη και το Prison Break :-P

  3. papo says:

    1. οκ ακολούθησαν την συμβουλή σου, άφησαν τον Camino που έτσι και αλλιώς με το ζόρι τον είχα ..και πέρασα στο latest alpha του Grand Paradiso. Αφου δουλεύει και το Add Block …γαμώ! Συνεχίζω με grand ελπίζω να αντέξει!

    2. Herooooooes..μολις είδα το δευτερο επεισόδιο…χαμός!

  4. garidakis says:

    by the way, drm’d aac’s apo itunes paizoun under linux, an sikwseis itunes se wine. :^)